Kevätkokous 6.3.

Etsimme uusia jäseniä mukaan toimintaan. Ota siis yrittäjä-ystävätär mukaan ja tule tutustumaan toimintaan.
Muistathan ilmoittautua ystäväsi kanssa 27.2. mennessä.

Joulun lahjoitukset

Olemme jälleen lahjoittaneet jouluisia ruokakasseja Nokian Sosiaalitoimen jaettavaksi Joulun aikaan niitä tarvitseville. Joulukassit meille kokosi tälläkin kertaa Siuron Lähikaupan ihana Satu. Kassien sisältö on aina valittu silmällä pitäen perheen joulutarpeita. Jotain perinteistä, jotain herkkuja, jotta jokaisen joulusta tulisi lämmin ja hyvä. Kasseja oli tänä vuonna 28 kappaletta. Tänä vuonna lahjakassit kaupungille toimittivat upeat yrittäjänaiset Mervi Heikkinen ja Riitta Peltonen. Lämmintä Joulun aikaa jokaiseen kotiin!

Vuoden Yrittäjänainen 2023

Olemme jälleen valinneet vuoden yrittäjänaisen. Tällä kertaa tunnustuksen sai graafinen suunnittelija Taina Kiviniemi.
Paljasjalkainen nokialainen, pitkän kokemuksen graafiselta alalta omaava Taina on toiminut yrittäjänä 12 vuotta. Hänen yrityksensä Viestintätoimisto TDDT tarjoaa graafista suunnittelua, taitto- ja mainospalveluita sekä aineistotrafikointia. Vahvasti printtipuolelle orientoitunut ammattilainen on vielä myös päättänyt lähteä opiskelemaan digimarkkinointia oman työn ohessa vahvistaakseen omaa ammattitaitoaan. Asiakkaina Tainalla on lehtikustantajat, mediatalot ja pienet sekä keskisuuret yritykset. Juhlailtaa vietettiin Ravintola Villa Silvan hurmaavassa kabinetissa. Perinteeksi muodostuneet arpajaiset saivat jälleen ilon irti ja K-Supermarket Löytiksen lahjoittama huikea herkkukori matkasi Anne Suomisen matkassa kotiin.

Luvassa irtiottoja arjesta

10.6. lauantai

Lähdetään yhteiskuljetuksella tai kimppakyydeillä Pinsiöön fiilistelemään. Kivisavun taidetilalla musisoi tuttu nokialainen bändi Hevonkuiskaajat ja saa meidät jammailemaan tai viihtymään muuten vaan.
10,- /nenu kustantaisi tämä ilottelu. Pientä purtavaa on myynnissä ja tilan isännän, valotaiteilija ja monitoimimies Jari Antilan, sanoin tilaisuudessa on vain ”kanniskeluoikeudet..” 😊 Tilalla myös Pia Hovin taidenäyttely. Lähtö Nokialta klo 18.

28.6. keskiviikko 

Yrittäjänaisten grand old lady Aira Samulin ja Hyrsylän Mutka

Lähtö Nokialta klo 8.30 ja paluu n. klo 18. Menomatkalla keittolounas.
Ohjelmassa Lotta-, Marski- ja sotamuseo, Viipurin resiina ja Miinan sonni.
Tutustutaan Airan esteettömään vanhuuden kotiin. Aira kertoo elämästään ja tarjoaa kanelipullakahvit.
Matkan on meille järjestänyt Juhani Viita. Hinta 75,-/hlö. Ilmoittaudu toukokuun aikana Tintille
p. 040-5512620. Maksun voi suorittaa käteisellä bussissa.

Ja ettei kesäkuun ilottelut ihan kesken loppuisi, Nokian ravintoloista monet ovat mukana Taste of Nokia -tapahtumassa 30.6-2.7. ja tänne voisimme porukalla lähteä leimoja keräämään ja terasseja kiertämään. Kaikki olemme ansainneet pieniä irtiottoja arkielämästä! Ollaan kilttejä välillä itsellemmekin 😊

Kevätkokous

Kevätkokous pidettiin keskiviikkona 15.3.2023 viityisällä Nokian Väliasemalla. Iloksemme mukana oli myös uusi jäsen Anu Hänninen. Aika meni siivillä hyvässä seurassa ja tulevia suunnitellessa.

Joululahjoitukset

Yrittäjänaiset ovat jälleen tänään lahjoittaneet Nokian kaupungin sosiaalitoimen jaettavaksi autolastillisen jouluruokakasseja. Lahjoituskassit oli perinteisesti meille koonnut ihana palveleva Siuron Lähikauppa. 33 joulukassin verran Joulumieltä ja apua nokialaisiin koteihin, jotka sitä tällä hetkellä tarvitsevat.

Vuoden yrittäjänainen 2022

Eilen 31.10. oli jälleen juhlan aika! Tämän vuoden vuoden yrittäjänainen on
Marianne Nieminen, Mittatilausompelimo Barocci.
Vahva käsityöammattilainen, pitkän yrittäjäuran tehnyt ja suunnattoman taitava
sekä luova yrittäjänainen. Juhlaa vietettiin tällä kertaa ravintola Pepperissä 18 juhlijan voimin.
Iloinen ilta Mariannen kunniaksi sisälsi puheensorinaa, perinteiset arpajaiset ja perinteistä
hersyvää naurua huikeiden yrittäjänaisten seurassa.

Kevään mainoslehti

Teimme jälleen oman mainoslehtisen! 5000 kpl jakelu tapahtuu Nokian talouksiin huhti- ja toukokuun vaihteessa.
Kevätlehtinen on täynnä vinkkejä kevään juhliin, äitienpäiväksi tai kesän suunnitelmiin!