Joululahjoitukset

Yrittäjänaiset ovat jälleen tänään lahjoittaneet Nokian kaupungin sosiaalitoimen jaettavaksi autolastillisen jouluruokakasseja. Lahjoituskassit oli perinteisesti meille koonnut ihana palveleva Siuron Lähikauppa. 33 joulukassin verran Joulumieltä ja apua nokialaisiin koteihin, jotka sitä tällä hetkellä tarvitsevat.

Vuoden yrittäjänainen 2022

Eilen 31.10. oli jälleen juhlan aika! Tämän vuoden vuoden yrittäjänainen on
Marianne Nieminen, Mittatilausompelimo Barocci.
Vahva käsityöammattilainen, pitkän yrittäjäuran tehnyt ja suunnattoman taitava
sekä luova yrittäjänainen. Juhlaa vietettiin tällä kertaa ravintola Pepperissä 18 juhlijan voimin.
Iloinen ilta Mariannen kunniaksi sisälsi puheensorinaa, perinteiset arpajaiset ja perinteistä
hersyvää naurua huikeiden yrittäjänaisten seurassa.

Kevään mainoslehti

Teimme jälleen oman mainoslehtisen! 5000 kpl jakelu tapahtuu Nokian talouksiin huhti- ja toukokuun vaihteessa.
Kevätlehtinen on täynnä vinkkejä kevään juhliin, äitienpäiväksi tai kesän suunnitelmiin!

Sijoitusilta 15.3.

Nokian Yrittäjänaiset viettivät iltaa Tiina Pöhön inspiroivassa seurassa 15.3. Sofian kylän tiloissa
perehtyen sijoittamisen saloihin. Tiina kertoi omia inspiroivia ja ei niin inspiroivia omia kokemuksiaan. Illan tavoitteena oli tehdä sijoittamisen aloittaminen hieman helpommaksi.
Nyt Tiinan loistavien vinkkien jälkeen kynnys sijoittaa on huimasti matalampi.

Kevätkokous

Yrittäjänaisten kevät polkaistiin käytiin pitämällä kevätkokous Naistenmuoti Kulmalan tiloissa. Vallitseva maailman tilanne oli kaikilla ajatuksissa, mutta onneksi iloinen puheensorina täytti pian liikehuoneiston. Kiittelimme pitkäaikaista sihteeriä Kirsi Ali-Tolppaa hienosti hoidetuista vuosista yhdistyksemme tehtävissä. Toivottelimme samalla uuden jäsenemme Seija Rouhiaisen mukaan toimintaamme. Koitimme myös siirtää jo ajatukset kohti Tehdassaaren uuden kesäteatterin esitykseen kesäkuussa, sekä suunnittelimme uutta mainoslehtistä keväälle. Musertavista Ukrainan uutisista huolimatta haluamme uskoa kuitenkin tulevaan ja pitää mielen positiivisena.

Jouluinen mainoslehti

Yrittäjänaiset tekivät ensimmäisen oman mainoslehtisen! 5000 kappaleen painosta jaettiin Nokian alueella talouksiin FC-Nokian jalkapallomimmien toimesta 1. ja 2.12. Siitä heille iso kiitos! Ilman heitä tämä ei olisi onnistunut. Pyrimme omalla mainonnalla kertomaan millaisia palveluita kaupungin asukkaille on ihan omassa kaupungissa. Toivomme tietenkin, että mainonta pitää keskustaa vireänä, asukkaita aktiivisina palveluiden käyttäjinä ja ostajina. Mainoslehtinen kiinnosti myös muita oman kylän yrittäjiä ei vain naisyrittäjiä ja saimmekin aikaan 8-sivuisen mainoslehtisen täynnä erilaisia joululahjavinkkejä!

Syyskokous 8.11.

Kokoonnuimme marraskuisena maanantai-iltana Nokian Yrittäjien tiloissa syyskokouksen merkeissä.
Astetta juhlavammaksi kokouksen teki puheenjohtajan yrityksen 35-vuotiskakkukahvit ja upea tuote-esittely uuden jäsenemme Outi Lahtisen toimesta. Pandemia alkaa viimein helpottaa ja pääsimme pitkästä aikaa suunnittelemaan tapahtumia ja virkityshetkiä yhdessä. Toivottavasti tilanne vain entisestään paranee.

Vuoden yrittäjänainen 2021

Vuoden 2021 Nokian yrittäjänaiseksi valittiin 7.10. Siuron Lähikaupan Satu Holmgren.

– Mielestämme Satu Holmgren on ansainnut huomion, koska hän pärjää pienenä alansa yrittäjänä isoista marketeista huolimatta. On ihanaa, että asiakkaat käyttävät tällaisia pieniäkin kauppoja ja huomioivat, että siellä on pieni yrittäjä. Sillä tavoin yritykset myös pysyvät, Nokian Yrittäjänaisten puheenjohtaja Kristiina Soini-Koivula sanoo.

Juhlaa vietettiin tänä vuonna Bistro Mineassa Kauppakadulla, usean yrittäjänaisen voimin.
Valitettavasti viime vuonna korona-pandemia esti kokoontumiset ja vuoden yrittäjänaista ei vuonna 2020 valittu.