Luvassa irtiottoja arjesta

10.6. lauantai

Lähdetään yhteiskuljetuksella tai kimppakyydeillä Pinsiöön fiilistelemään. Kivisavun taidetilalla musisoi tuttu nokialainen bändi Hevonkuiskaajat ja saa meidät jammailemaan tai viihtymään muuten vaan.
10,- /nenu kustantaisi tämä ilottelu. Pientä purtavaa on myynnissä ja tilan isännän, valotaiteilija ja monitoimimies Jari Antilan, sanoin tilaisuudessa on vain ”kanniskeluoikeudet..” 😊 Tilalla myös Pia Hovin taidenäyttely. Lähtö Nokialta klo 18.

28.6. keskiviikko 

Yrittäjänaisten grand old lady Aira Samulin ja Hyrsylän Mutka

Lähtö Nokialta klo 8.30 ja paluu n. klo 18. Menomatkalla keittolounas.
Ohjelmassa Lotta-, Marski- ja sotamuseo, Viipurin resiina ja Miinan sonni.
Tutustutaan Airan esteettömään vanhuuden kotiin. Aira kertoo elämästään ja tarjoaa kanelipullakahvit.
Matkan on meille järjestänyt Juhani Viita. Hinta 75,-/hlö. Ilmoittaudu toukokuun aikana Tintille
p. 040-5512620. Maksun voi suorittaa käteisellä bussissa.

Ja ettei kesäkuun ilottelut ihan kesken loppuisi, Nokian ravintoloista monet ovat mukana Taste of Nokia -tapahtumassa 30.6-2.7. ja tänne voisimme porukalla lähteä leimoja keräämään ja terasseja kiertämään. Kaikki olemme ansainneet pieniä irtiottoja arkielämästä! Ollaan kilttejä välillä itsellemmekin 😊

Kevätkokous

Kevätkokous pidettiin keskiviikkona 15.3.2023 viityisällä Nokian Väliasemalla. Iloksemme mukana oli myös uusi jäsen Anu Hänninen. Aika meni siivillä hyvässä seurassa ja tulevia suunnitellessa.

Joululahjoitukset

Yrittäjänaiset ovat jälleen tänään lahjoittaneet Nokian kaupungin sosiaalitoimen jaettavaksi autolastillisen jouluruokakasseja. Lahjoituskassit oli perinteisesti meille koonnut ihana palveleva Siuron Lähikauppa. 33 joulukassin verran Joulumieltä ja apua nokialaisiin koteihin, jotka sitä tällä hetkellä tarvitsevat.

Vuoden yrittäjänainen 2022

Eilen 31.10. oli jälleen juhlan aika! Tämän vuoden vuoden yrittäjänainen on
Marianne Nieminen, Mittatilausompelimo Barocci.
Vahva käsityöammattilainen, pitkän yrittäjäuran tehnyt ja suunnattoman taitava
sekä luova yrittäjänainen. Juhlaa vietettiin tällä kertaa ravintola Pepperissä 18 juhlijan voimin.
Iloinen ilta Mariannen kunniaksi sisälsi puheensorinaa, perinteiset arpajaiset ja perinteistä
hersyvää naurua huikeiden yrittäjänaisten seurassa.

Kevään mainoslehti

Teimme jälleen oman mainoslehtisen! 5000 kpl jakelu tapahtuu Nokian talouksiin huhti- ja toukokuun vaihteessa.
Kevätlehtinen on täynnä vinkkejä kevään juhliin, äitienpäiväksi tai kesän suunnitelmiin!

Sijoitusilta 15.3.

Nokian Yrittäjänaiset viettivät iltaa Tiina Pöhön inspiroivassa seurassa 15.3. Sofian kylän tiloissa
perehtyen sijoittamisen saloihin. Tiina kertoi omia inspiroivia ja ei niin inspiroivia omia kokemuksiaan. Illan tavoitteena oli tehdä sijoittamisen aloittaminen hieman helpommaksi.
Nyt Tiinan loistavien vinkkien jälkeen kynnys sijoittaa on huimasti matalampi.

Kevätkokous

Yrittäjänaisten kevät polkaistiin käytiin pitämällä kevätkokous Naistenmuoti Kulmalan tiloissa. Vallitseva maailman tilanne oli kaikilla ajatuksissa, mutta onneksi iloinen puheensorina täytti pian liikehuoneiston. Kiittelimme pitkäaikaista sihteeriä Kirsi Ali-Tolppaa hienosti hoidetuista vuosista yhdistyksemme tehtävissä. Toivottelimme samalla uuden jäsenemme Seija Rouhiaisen mukaan toimintaamme. Koitimme myös siirtää jo ajatukset kohti Tehdassaaren uuden kesäteatterin esitykseen kesäkuussa, sekä suunnittelimme uutta mainoslehtistä keväälle. Musertavista Ukrainan uutisista huolimatta haluamme uskoa kuitenkin tulevaan ja pitää mielen positiivisena.

Jouluinen mainoslehti

Yrittäjänaiset tekivät ensimmäisen oman mainoslehtisen! 5000 kappaleen painosta jaettiin Nokian alueella talouksiin FC-Nokian jalkapallomimmien toimesta 1. ja 2.12. Siitä heille iso kiitos! Ilman heitä tämä ei olisi onnistunut. Pyrimme omalla mainonnalla kertomaan millaisia palveluita kaupungin asukkaille on ihan omassa kaupungissa. Toivomme tietenkin, että mainonta pitää keskustaa vireänä, asukkaita aktiivisina palveluiden käyttäjinä ja ostajina. Mainoslehtinen kiinnosti myös muita oman kylän yrittäjiä ei vain naisyrittäjiä ja saimmekin aikaan 8-sivuisen mainoslehtisen täynnä erilaisia joululahjavinkkejä!